Efterårs anbefalinger

Efterårs anbefalinger

I det kedelige efterårsvejr, findes der så noget bedre end at sidde indenfor, under et tæppe, med en kop te og en bog i hånden? Det synes vi ihvertfald ikke. Vi har besluttet at lave en liste, der kan inspirere dig lidt til, hvilke bøger du kan læse her i efteråret.

“Er det ondt ikke at være sikker?” – Lena Dunham

En lille, letlæselig bog der udkom her i september. Den er skrevet af Lena Dunham, kvinden bag tv-serien “Girls”. Bogen er en udsnit fra Lenas dagbog og er god til de dage, hvor du kun lige har 5-10 minutter til at læse.

Den lille prins – Antoine de Saint-Exupery

“Den lille prins” er en klassiker og jeg synes den passer så fint til efteråret. Den er hyggelig og tankevækkende. Så hvis du ikke har læs den endnu, så er dette altså det perfekte tidspunkt. Hvis du allerede har læst den – så gør det igen 😉

Ting min søn skal vide om verden – Frederick Backman

Vi er to der har læst denne bog, Rikke H og Rikke K. Vi “knuselsker” den begge to. Bogen er forfriskende, genial og hyggelig! Læs vores anmeldelse af den her.

I dag skal det være – Maria Semple

Jeg, Rikke K, er igang med denne bog pt. Den er lige udkommet (september 2017). Selvom jeg ikke er færdig med den endnu, kan jeg kun anbefale den.

Analfabeten der kunne regne – Jonas Jonasson

En fantastisk, livsbekræftende fortælling om at gøre det umulige muligt. Jeg, Rikke K, kan kun anbefale denne bog. Hvis du har læst andet af Jonas Jonasson, og kunne lide det, vil du helt sikkert også kunne lide denne. Læs vores anmeldelse af den her.

Jeg er Pilgrim – Terry Hayes

Hvis du kun skal læse én krimi i år, så skal det være denne! Den er ved at blive filmatiseret og jeg kan ikke vente til filmen kommer. Den er blevet sammenlignet med tv-serien “Homeland”, hvilket jeg synes er meget passende.

 

Rikke K

Relaterede indlæg

Syrener og støv

Syrener og støv

Anna O

Anna O

Svar