Byt til nyt – Liste over Bogbytteskabe i Danmark

Byt til nyt – Liste over Bogbytteskabe i Danmark

Bogbytteskab, bogbørs, bogsøjle – Kært barn har mange navne. Hele idéen bag dem er, at man sætter og tager bøger i skabene efter lyst og behov. Da vi selv forgæves ledte efter en udførlig list over skabe i Danmark, har vi nu sat os for at udfærdige en sådan. Bær over med os – det er “work in progress”, og da vi ikke har besøgt dem alle, er vi heller ikke helt sikre på deres præcise placeringer. Vores liste er bl.a. lavet med hjælp fra vores søde følgere på instagram, som har givet os alle de fede tips. Hvis du kender til et skab, som ikke figurerer på listen, eller hvis du oplever, at et af skabene er blevet fjernet igen, så hører vi meget gerne fra dig i kommentarerne, på vores instagram ml.linjerne eller på vores mail kontakt@mellem-linjerne.dk.
Rigtig god fornøjelse!

Pas godt på dem, når I besøger dem, ellers forsvinder de igen.

Hvis du hellere vil have en liste:
Bogbytteskabene er her opdelt geografisk efter landsdel og derefter alfabetisk efter bynavn – OBS! Dog er listen ikke lige så opdateret som kortet.

Sjælland

Jylland

Fyn og øerne

https://littlefreelibrary.org/ourmap/ – Kig også gerne på dette kort over placeringer. Husk at læse brugsanvisningen til kortet.

Sara

9Kommentarer

 1. […] lokale Bogbytteskab, og snup eventuelt en ny bog med hjem – man kan sjældent lade være 😉 Bloggen Mellem-Linjerne har lavet en udførlig liste over bogbytteskabe i Danmark. Måske har du et tættere på end du tror, eller du kan oprette dit eget og skabe adgang til […]

 2. […] begynde med en inspirationstur til andres bogskabe. På hjemmesiden Mellem linjerne finder du en liste og et kort over danske […]

 3. […] – der er flere i Danmark, her er en liste fra 2020. Også et genialt koncept hvor man kan sætte en bog og tage en anden. Smart, med alle os, der […]

 4. Denne nyhed fortæller om en mands bogskab og at Odsherred bibliotek har oprettet 8 bogskabe – dem kan jeg ikke alle se på kortet.
  http://benjaminlamberth.dk/saadan-laver-du-et-bogskab-der-faar-hundredvis-af-besoegende
  Jeg fandt dette opslag om stederne: I Rørvig er der bogskabe ved SuperBrugsen, Havnen og legepladsen ved Nørrevangvej og Rørvig strand camping. I Ordrup: Den Blå Ged. I Givinge ved Dagli’ Brugsen og i Skippinge ved landsbyhuset. I Højby ved Brugsen. To bogskabe findes i Asnæs – TV indslaget viser bogkassen på Vestervangen.

  Min egen roman “Gådemagerens Gade” handler netop om nogen der finder en tilfældig bog i et antikvariat, der viser sig at være et skattekort. Så den vil jeg sætte et eksemplar af i et bogskab en dag.

  1. Tusind tak Jes.

 5. Der er en meget fin bog-bytte-børs i Rødvig ved havnen

  1. Tak, Vibeke.
   Har du en mere præcis beskrivelse af placeringen eller skabets udseende, så det er nemmere for andre at finde? 😊
   Mvh.

 6. Det er desværre aldrig lykkedes mig at finde bogskabet ved Dronningedam i Hørsholm.
  Mvh
  Marlene

  1. Det er et lille skab oppe ved busstoppestedet ved krydset – tæt på grønthandleren og Sawasdee.
   VH. Mette

Svar