Mærket for livet

Mærket for livet

Denne krimi lå i vores goodiebag til vores bogbloggerarrangement i marts, sammen med 2’eren “Hvide spor”, som jeg snart tænker at give mig i kast med, da 1’eren var ret god, og samtidig er 3’eren “Ondt blod” udkommet for ikke så længe siden.

“Mærket for livet” starter med et mord på en ældre mand, og herefter et mord på et barn. Man finder dog ud af, at disse mord hænger sammen og står i relation til en række begivenheder med andre mennesker som omdrejningspunkt.

Jana Berzelius, succesfuld politianklager, får ansvaret for at lede efterforskningen, men man finder hurtigt ud af, at hun har mere at kæmpe med end at finde en morder.

En spændende bog om tilhørsforhold, immigranter og underverdenens grusomheder.

Min anbefaling går ud til alle krimielskere, som med sikkerhed vil holde af denne historie, samt det spændende persongalleri, som jeg kun kan forestille mig bliver mere nærgående i de næste bøger.

“Han drejede drengens hoved til siden og pegede på nakken. Der stod et navn. Bogstaverne var ujævne og var tilsyneladende blevet skåret ind i huden med en sløv genstand. Da Jana så navnet, begyndte gulvet at gynge under hendes fødder.”

Forfatter: Emilie Schepp

Originaltitel: Märkat för livet

Forlag: Politikens forlag

Rikke H

Jeg er 25 år, og bor med min kæreste på Vesterbro i København. Jeg er folkeskolelærer på 3.år på en skole i Brønshøj.

Relaterede indlæg

Anna O

Anna O

Svar