Et år efter

Et år efter

I dag er det d. 5 november og det er præcis et år efter vi oprettede Mellem-linjerne.dk. En uges tid efter tog vi til BogForum 2016 – og nu sidder vi her.

Sikke et år! Alle steder er vi blevet mødt af positive, imødekommende og anerkendende mennesker. Det gælder både forlagsfolk, forfattere, læsere og andre bloggere. Når man lægger så mange timer og kræfter i et job, som man ikke får løn for, er det utroligt vigtigt, at man føler sig værdsat, og det har vi i højeste grad følt.
Det kan til tider være svært at jonglere med rollerne som fuldtidsansat folkeskolelærer, og (fuldtids)blogger. Det har derfor været en enorm styrke for os, at vi er tre om at bære byrden. Når den ene har travlt på jobbet eller er presset i privatlivet, kan de to andre tage over, uden at det nødvendigvis kan mærkes på bloggen. Vi har den største respekt for de andre bloggere i feltet, der ikke har den mulighed.

 

Dette år har budt på mange overraskelser…

I år blev vi nomineret til DBBA (Danish Book Blog Award), hvilket var en kæmpe ære. Vi klarede den ikke til top 5, men det havde vi bestemt heller ikke regnet med. De blogs vi var oppe imod, spiller i en helt anden liga end os. Måske vi en dag, kan lege med de store 😉

Det at have en bogblog har givet os mulighed for at læse nogle bøger, vi normalt ikke ville have læst.
Eksempler kunne være Sara der skal anmelde “Piger 2018”. En årbog til teenagepiger. Eller Rikke H der har læst debutromanen “Sommerfugleklanen”. Eller Rikke K der har anmeldt noveller for TellMeAStory.

En konstant overraskelse er hver gang vi ser en af vores anmeldelser på nettet. Politiken, Arnold Busck m.m. har delt vores anmeldelser løbende, hvilket vi er så taknemmelige for.

En anden stor overraskelse var hvor godt vores bogbloggerevent ’17 gik. Vi indrømmer gerne, at det var en spontan og ikke helt gennemtænkt idé at vi skulle holde et bogbloggerevent. Vi ville egentlig bare gerne lære alle de dygtige bloggere at kende – og så må man jo tage sagen i egen hånd. Vi blev “blown away” over interessen fra bloggere, forfattere og forlag.
I den forbindelse vil vi endnu en gang gerne takke jer, der gjorde det hele muligt. Tak til forlagene Politiken, Drømmefangeren, Lindhardt og Ringhof og Modtryk for at tage os seriøst selvom vi var nogle uprøvede nybegyndere.
Tak til Lotte Petri, Thomas Clemen, Annika Eibe, Julie Hastrup, Bibliotekatten og Jacob Weinreich for fantastiske oplæg og bidrag til goodiebags – you rock!
Derudover skal nævnes Mofibo og Plusbog.dk for at donere til goodiebags. Til sidst vil vi gerne takke KBH Læser for fantastisk samarbejde – I havde virkelig vores ryg!

På stående fod har vi 587 følgere på instagram. Vi elsker jeres interesse, respons og reaktioner – Bare bliv ved! Og til de af jer, der endnu ikke har fundet os – Vi byder jer velkommen med åbne arme i vores lille snørklede univers af bøger og bogrelateret nørderi.

 

Rikke K

Relaterede indlæg

Anna O

Anna O

Svar