Bøger under træet

Bøger under træet

Mangler du inspiration til julegaverne i år? Her er vores bedste bud på lækre, firkantede gaver under træet!

“Fra Libanon til Lærkevej” er en samtalebog der virkelig varmer om hjertet.
Giv den til personen som elsker at lære noget nyt og se verden på nye måder.

“Min kæreste elskling” er en af de bedste bøger, hvis ikke den bedste, vi har læst i år.
Giv den til én der er hårdhudet og som kan lide barske romaner. (Rikke og Rikke)

Til hende der elsker Bridget Jones og Love Actually!
“Julen varer længe” er en af de bedste chick-lits jeg har læst i lang tid. (Rikke K.)

Til ham/hende der elsker digte.
“Mælk og honning” er en
imponerende digtsamling,
der rammer én lige i hjertet. (Rikke K.)

Er du klar til at få et personligt forhold til de græske guder og helte? Mythos er en samling af græske gude- og heltesagn, genfortalt med stor indlevelse af  Stephen Fry. Underholdende og hyggelig læsning for både mytologientusiaster og almindelige dødelige – for slet ikke at tale om det smukke omslag, der vil pryde enhver boghylde. (Sara)

Children of Blood and Bone er en spændingsmættet YA fantasy med rødder i vestafrikansk mytologi og Black Lives Matter bevægelsen. Bogen har toppet bestsellerlisterne i USA og er i skrivende stund i færd med at blive filmatiseret. (Sara)

“Sommerfugleklanen – Pavens yndling” og dens efterkommer “Drømmehviskerne”, til folk som er til samfundskritisk læsning skjult bag en hæsblæsende spændingsroman. Formatet er nyt og anderledes, historien er god, og der kommer kun ekstra fyld på dimensionerne i 2’eren. Plottet er spændende og der er nok at tænke over bagefter. Bogen er skrevet af Troels M. Palshof.

I ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag” fortæller Morten Münster om adfærdsdesign. Bogen er med dens meget jordnære sprog og fine illustrationer samt gode og letforståelige eksperimenter, en guidet tur og viser os hvordan man med få midler kan skabe forandringer. Bogen er for det meste møntet på firmaer, men man kan sagtens overføre tankerne på sit eget erhverv og bruge den til at blive klogere på mennekser generelt.

“Mercedes-snittet” er bog nummer 2 af Anne Mette Hancock. Endnu en kvinde, der har slået sig fast som krimiforfatter, og da jeg læste bogen tidligere i år var jeg med fra start til slut. Hun blev forresten også kåret til årets forfatter 2018 af Plusbog.dk til BogForum her i efteråret.

“Et lille liv” af Hanya Yanagihara. Vi har den stadig til gode her hos os, men det bliver en af de næste jeg går i gang med. Den står allerede på hylden herhjemme nemlig. Jeg har hørt så mange rosende ord om den, og med dens 700 sider må man også sige at man får noget for pengene.

Rikke K

Relaterede indlæg

Julen varer længe

Julen varer længe

Min kæreste elskling

Min kæreste elskling

Svar