Djævelens værk

Djævelens værk

Så er Lotte Petri ude med en ny krimi: Djævelens Værk.

Jeg hørte første gang om bogen til vores bogblogger event, hvor Lotte fortalte om romanen.

I ”Djævelens værk” møder vi Josefine Jespersen. Hun er leder af en gravrydning på Nørrebro, der foregår på grund af metrobyggeriet i København. Gravene skal flyttes, for at gøre plads til metroen og trods protester bliver rydningen gennemført. For Josefine er gravrydningen et unikt, sjældent og spændende projekt.

En aften bliver hendes kollega, Rita Magnussen, myrdet på kirkegården. Josefine har lige ”lukket og slukket for i dag”, men hører et skrig og løber tilbage mod lyden.

Endnu et mord sker snart efter og da begge mordene har tegn på noget religiøst, begynder politiet at kigge mere og mere mod det okkulte og overtroiske.

”Djævelens værk” er en virkelig uhyggelig og velskrevet krimi, som du hurtigt kommer igennem. Jeg læste den på to dage og var meget imponeret. Plottet er meget gennemtænkt og blot tanken om at grave en kirkegård op,
giver mig kuldegysninger! Man lærer hurtigt personerne i bogen at kende, hvilket blot er endnu et plus. Jeg elsker de små detaljer i bogen, der viser at Lotte Petri virkelig har undersøgt stoffet hun omtaler.

Det er første gang jeg læser noget af Lotte Petri, så jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente – men jeg kan nærmest ikke vente med at læse endnu en Lotte Petri bog. Jeg er spændt på om der kommer en to’er. Jeg håber det!

  1. “Djævelens værk” skal have 5 ud af 6 penne:

Forfatter: Lotte Petri

Sider: 381

To ord: Fantastisk, fængende.

Første sætning: “Nu er du en engel.”

Tagget i:

Rikke K

Relaterede indlæg

Promise boys

Promise boys

Et godt nyt år

Et godt nyt år

Svar