Anmeldelse af “Kald mig prinsesse”

Anmeldelse af “Kald mig prinsesse”

“Kald mig prinsesse” er Sara Blædels anden bog i serien om Louise Rick. Første bog hedder “Grønt støv”, men du kan godt læse “Kald mig prinsesse”, selvom du ikke har læst første bog i serien.

Louise arbejder stadig for politiet og denne gang skal hun opklare en voldtægtssag. Kvinden der er blevet voldtaget, har mødt gerningsmanden over nettet og de har været på date. Sagen er udsædvanlig grov og inden længe bliver det opdaget, at der er andre voldtægtsofre – og gerningsmanden er selvfølgelig umulig at finde. Louise Rick er nu nødt til at involvere sig mere end normalt i denne sag og hun må tage nogle chancer, der kan koste hende livet.

Jeg er virkelig vild med Sara Blædels bøger og “Kald mig prinsesse” fangede mig bestemt også. Krimien er velskrevet og nem at læse. Vi hører historien fra forskellige vinkler, hvilket fungerer godt i denne krimi og det opbygger spændingen utroligt godt.
Det er ikke en bog jeg læser igen, men den var bestemt som jeg forventede: Spændende, skræmmende og underholdende – en god og typisk krimi. Jeg glæder mig til at læse videre om Louise Rick.

Titel: Kald mig prinsesse

Forfatter: Sara Blædel

Første sætning: “Smerten skar i hendes håndled, og hun nåede ikke at reagere, da hænderne blev låst fast på ryggen.”

Tagget i:

Rikke K

Relaterede indlæg

Promise boys

Promise boys

Et godt nyt år

Et godt nyt år

Svar