Uden dig

Uden dig

Jeg har lige lagt “Uden dig” fra mig. Jeg sidder med gåsehud og en vemodig følelse. De sidste 50-70 sider af bogen er blevet læst på rekord tid og med en lidt panisk følelse – hvordan skal Mikaela nå at få sit liv tilbage igen på så få sider?!
Det er sjældent, jeg har mulighed for at gå direkte igang med en anmeldelse efter at have læst en bog, men det har jeg nu.

“Uden dig” er en fortælling om kvinden Mikaela, der bor i Stockholm. Hun skal giftes med sin store kærlighed og bedste ven, Thomas. Men da Thomas kommer i en klatreulykke og ender med at ligge i koma, går alle planer om bryllup og børn så småt i stykker. Mikaela viger ikke fra Thomas side i lang tid og hun er overbevist om, at Thomas kan mærke hende ved sin side.
Alle omkring dem kan se, at Mikaela er nødt til at komme lidt væk. Sofia, der er Mikaelas bedste veninde, bestiller to flybilletter til Barcelona og får overbevist Mikaela om, at hun skal med.

Turen til Barcelona bliver samtidig en skillevej for Mikaela. Skal hun hjem til Thomas og livet i Sverige, som hun egentlig ikke ved hvad er længere – eller skal hun blive i Barcelona og glemme Thomas og Sverige? Og kan det overhovedet lade sig gøre, at løbe fra problemerne på den måde?

“Uden dig” er en af de bøger, der virkelig har sat sig fast hos mig. I al dens enkelthed har den virkelig bevæget mig. 

Jeg vil give “Uden dig” 5 ud af 6 skrivepenne – jeg vil anbefale den til alle kvinder jeg kender!

 

 

 

 

 

 

Forfatter: Pernilla Alm

Originalsprog: Svensk

Titel: Uden dig

Sider: 298

Første sætning: “You can run, but you can´t hide.”

Rikke K

Svar