Postkort fra Grækenland

Postkort fra Grækenland

Ved en fejl modtager Ellie en masse post der ikke er til hende. Det er hun vant til og hun sender det altid tilbage. Indtil noget fanger hendes opmærksomhed. Farverige postkort fra Grækenland. Disse postkort sender hun ikke tilbage og hun begynder at glæde sig til de kommer.
En dag beslutter Ellie sig for at rejse til Grækenland alene. Hun har en masse postkort, der fortæller om skønne steder, som endnu ikke er ødelagt af turisme. Og før hun ser sig om, står hun i lufthavnen.

Ellie modtager også en dagbog, inden hun tager til Grækenland. Denne dagbog er skrevet af en mand, der rejser rundt i Grækenland på må og få. Han har ingen plan, men rejser derhen, hvor livet fører ham.
Denne mand møder en masse lokale og får dem til at fortælle deres historier – historier fra det Grækenland, man som turist sjældent ser.

Jeg vil sige at jeg nød historierne om Grækenland og grækerne, men historien om Ellie virkede lidt ligegyldig.
Undervejs i bogen undrede jeg mig over, hvornår man hørte om Ellie igen, for det føltes underligt at blive introduceret til en person og så ikke høre om hende igen før i slutningen.

Hvis du er til chick-lit, synes jeg klart du skal læse denne bog. Jeg læste den på min ferie i Grækenland – den var letlæselig, fin og perfekt til strandsengen.
Derudover er det meget tydeligt at Victoria Hislop har været meget i Grækenland. De billeder hun tegner af landet er så fantastiske.

Jeg har ikke før læst noget af Victoria Hislop, men jeg har ladet mig fortælle, at “Postkort fra Grækenland” ikke er den bedste af dem, så jeg har noget i vente.

Jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle give bogen 3 eller 4 skrivepenne. Da forskellen på disse to, er om man vil anbefale den til andre, vælger jeg at give den 4, da jeg faktisk synes det var en perfekt bog til ferien.

 

 

 

 

 

Forfatter: Victoria Hislop
Originaltitel:  Cartes Postales from Greece
Sider: 366
Første sætning: “De ankom med æselører, altid forrevne og ofte næsten ulæselige, som om de var blevet transporteret gennem Europa i en baglomme.”

 

Rikke K

Relaterede indlæg

Svar