Anmeldelse af “Joes bog”

Anmeldelse af “Joes bog”

Det er ikke så tit jeg lytter til e-bøger, da det er sjældent, jeg kan lide oplæsningen. Jeg gav det en chance med “Joes bog” på Mofibo og blev positivt overrasket. Højtlæseren har en behagelig stemme og formår samtidig at formidle humoren i historien, uden at det bliver for meget.

Som titlen beskriver, handler historien om Joe og den bog han har skrevet. Joe er vokset op i den lille by Bush Falls og da han som voksen flytter derfra, vælger han at skrive en bog, der er baseret på indbyggerne i Bush Falls. Han har givet karaktererne andre navne, men ingen er i tvivl om, hvem der er hvem. Bogen bliver, selvfølgelig, en bestseller og bogen går derfor ingens næse forbi. Joe får fornærmet samtlige barndomsvenner, familiemedlemmer og hans første (og eneste) kærlighed.
Joes far bliver syg og han er derfor nødsaget til, i en alder af 34, at tage tilbage til Bush Falls. Her bliver han konfronteret med barndommen, det dårlige forhold til familien og kærligheden der slap væk.

“Joes bog” er en roman med temaer som familieforhold, teenage-forelskelse, sygdom og venskaber. Bogen skifter mellem fortid og nutid og det slipper Jonathan Tropper rigtig godt fra. Karaktererne i romanen er underholdende og man holder af dem alle.
Jeg kan kun anbefale jer at læse denne bog! Joe Tropper har en fantastisk humor og har virkelig skrevet en fantastisk bog. Jeg giver bogen 4 penne – jeg var underholdt hele vejen igennem og da jeg jo har lyttet til bogen, er jeg simpelthen nødt til selv at læse den også!

imageimageimageimage

Forfatter: Jonathan Tropper

Lyttet til på dansk på Mofibo

Originaltitel: The Book of Joe – A Novel

Første sætning: “Nogle måneder efter min mors selvmord, gik jeg en dag og ledte efter min baseballhandske og gik ud i garagen og så Cindy Posner ligge på knæ, midt i en fanatisk omgang fellatio med min storebror, Brad.

Rikke K

Relaterede indlæg

3Kommentarer

  1. Har du læst den anden bog af forfatteren, “Syv Satans Lange dage”?
    Den var jeg nemlig ikke særlig vild med, og da jeg så, at han havde skrevet endnu en bog, overvejede jeg faktisk lidt, om jeg skulle give ham endnu en chance 🙂

    1. Hej Louise. Nej, den har jeg faktisk ikke læst og var helt sikker på jeg skulle læse den – men nu bliver jeg da i tvivl 😉 Hvis du har mofibo, kan du give den en chance – uden at behøve rent faktisk at bruge penge på den.

      1. Jeg var i hvert fald imponeret og jeg synes den var underholdende og hyggelig 😀 Du må endelig skrive, hvis du læser den. Er spændt på hvad du vil synes om den.

Svar